Activiteiten & Evenementen

Onze activiteitencommissie is altijd druk met het bedenken en organiseren van aansprekende activiteiten en evenementen. Hierbij vinden we het belangrijk dat er voor elk wat wils is en iedereen zich thuis kan voelen in het mfc. Houd dus vooral de agenda in de gaten en bekijk de Galerij voor foto’s gemaakt tijdens onze evenementen. 

Muziekoptredens

In Nieuwlande wonen ontzettend veel muziekliefhebbers. Van country tot rock, van pop to Nederlands levenslied; voor ieder is er wat wils. We streven ernaar om in de herfst- en wintermaanden minstens eens per maand een band te laten optreden in De Opsteker. Jaarlijks hoogtepunt is natuurlijk “Brugpop“, dat altijd in november plaatsvindt.

Kaarten & Spelen

De klaverjasavonden en bingo zijn vaste prik op de agenda van De Opsteker, maar we organiseren ook geregeld spel- en puzzelmiddagen en de bier- en whiskyproeverijen zijn altijd een succes. 

Feestdagen

We organiseren graag extra activiteiten rond de feestdagen. Kerststukjes maken, workshops met een feestdagenthema en een Sinterklaasviering komen jaarlijks terug