Over Ons

Het bestuur

De leden van het bestuur van stichting “De Opsteker” v.l.n.r.

Vrijwilliger worden bij "De Opsteker"

We zijn naarstig op zoek naar nieuwe vrijwilligers die zin hebben om ons te komen helpen bij activiteiten. De werkzaamheden lopen uiteen van achter de bar staan tot het klaarzetten van stoelen voor een evenement, broodjes smeren tot kaartjes controleren. Zin om ons te komen helpen? Neem contact op met Bianca of Anja of stuur een mailtje naar info@deopstekernieuwlande.nl

MFC De Opsteker Nieuwlande
MFC De Opsteker Nieuwlande
Aanstaande zaterdag avond is het dan zo ver!
Dan mogen de voetjes weer van de vloer 🤩

‼️GRATIS ENTREE‼️
MFC De Opsteker Nieuwlande
MFC De Opsteker Nieuwlande
Kom dus gezellig naar het mfc aanstaande zaterdag! 's Middags Burendag en De Smederijen en 's avonds een optreden van Undercover the Band (gratis toegang!)
MFC De Opsteker Nieuwlande
MFC De Opsteker Nieuwlande
Bericht van de Kidsclub:

De herfstactiviteit staat gepland op vrijdag 28 oktober, ben jij er ook weer bij?
We gaan pompoenen uithollen.

Voor wie? Groep 1 t/m 4 van 14.00 tot 15.00 uur en daarna gaan we met elkaar iets drinken en iets lekkers eten. Van 15.00 – 16.00 mag groep 5 t/m 8 een mooie creatie maken van hun pompoen en aansluitend iets eten en drinken.
De kosten hiervoor zijn € 4,00, graag contant meenemen. Mocht deze bijdrage een probleem zijn dan horen we dat graag en kijken we samen naar de mogelijkheden.

Opgave kan per mail via kidsclubnieuwlande@hotmail.com . Opgave voor 13 oktober, dit in verband met het inkopen van de pompoenen.

Tot slot, er worden foto’s gemaakt voor op sociale media, mocht je liever niet hebben dat deze foto’s op sociale media worden geplaatst, geef dit dan bij de aanmelding aan.

We hopen op een gezellige middag!
Kidsclub Nieuwlande,
Anja, Heidi, Miranda, Brenda en Renate.
MFC De Opsteker Nieuwlande
MFC De Opsteker Nieuwlande
Het Zomerfeest is al weer even geleden (25 juni), maar we wilden jullie toch de leuke foto's niet onthouden. Ze zijn te vinden op https://www.deopstekernieuwlande.nl/zomerfeest-2022/