Condoleance & Uitvaart

Ons mfc biedt de faciliteiten voor een condoleance of uitvaartplechtigheid naar uw wensen. In een tijd waarin er al zoveel op u afkomt bieden we u graag de mogelijkheid om in een informele sfeer, in alle rust afscheid te kunnen nemen samen met uw dierbaren. 

Zalen & Voorzieningen

  • Wij bieden meerdere ruimtes en zalen voor een condoleance en/of afscheidsplechtigheid op maat. Omdat wij verschillende zalen kunnen samenvoegen is ook een uitvaart waarbij veel mensen worden verwacht zeer goed mogelijk. 
  • Wij denken graag met u mee over de aankleding en indeling van de ruimtes 
  • Wij vinden het uitermate belangrijk dat u alle tijd kunt nemen voor het afscheid en plannen graag ruim de tijd voor u in
  • Alle ruimtes van het mfc zijn goed toegankelijk voor mindervaliden. Een ruim mindervalidentoilet is aanwezig. 

Catering

Op het gebied van catering is heel veel mogelijk; van een vertrouwd kopje koffie met cake tot een volledig buffet met luxe broodjes en salades, van een borreltje met een bitterbal tot tapas. 

Dankzij onze grote, moderne keuken kunnen wij veel zelf bereiden of een cateraar goed de ruimte bieden u en uw gasten efficiënt van eten en drinken te voorzien. 

Voor het uitschenken van dranken en het serveren van hapjes of gerechten kunt u rekenen op onze ervaren koffiedames. 

 

Meer informatie?

U kunt 7 dagen per week, direct of via uw uitvaartverzorger, vrijblijvend contact met ons opnemen voor meer informatie en advies. 

Wij zijn bereikbaar op telefoonnummer 06-37.284.575 (ook WhatsApp) 

 

 

 

 

 

Uiteraard houden wij ons aan de richtlijnen van het RIVM zodat u een veilig samenzijn kunt hebben. U zult hier, mede dankzij het open karakter van het mfc, weinig van merken.