Zalen & Catering

Hieronder vindt u een overzicht van de ruimtes die wij aanbieden. De huur van een zaal kunt u combineren met één van onze cateringarrangementen (variërend van koffie met een koek tot een uitgebreid buffet) of een arrangement op maat. Dankzij onze uitgebreide, moderne keuken is bijna alles mogelijk. Ook met andere wensen, bijvoorbeeld aankleding van de zaal, gaan wij graag voor u aan de slag.

Entree & Bar

De ruime entree is het hart van het mfc. De luxe bar met krukken en zitjes rondom en loungeplek tegen de achterwand maken dit een uitnodigende ruimte. 

Spilzaal

De grote, lichte Spilzaal kan gekoppeld worden aan de Dwarsgatzaal. De zalen kunnen gezamenlijk ook nog eens gekoppeld worden aan de sportzaal bij grote evenementen.

Dwarsgatzaal

De kleinere Dwarsgatzaal kan zeer veelzijdig ingezet worden. Met het openen van het ruime rolluik in de wand is een directe verbinding met de keuken mogelijk. De Dwarsgatzaal kan bovendien gekoppeld worden aan de Spilzaal en sportzaal.

Soos

Onze kleinste zaal met comfortabele stoelen is ideaal voor vergaderen, workshops of een ander samenzijn. 

Keuken

Onze mooie, moderne keuken is ingericht voor het cateren van zowel kleine als grote gezelschappen. 

Sportzaal

Voor grote evenementen of bijvoorbeeld een uitvaart kan het handig zijn de sportzaal bij de Spilzaal en Dwarsgatzaal te trekken. De Sportzaal valt onder het beheer van de gemeente Hoogeveen, maar wij kunnen u uiteraard helpen met het reserveren van de zaal.